Lasagna cremoasă la oală

Lasagna cremoasă la oală


  • 0
  • septembrie 9, 2021
ProiectDescriere

Ingrediente:

-6 foi de lasagna
-285 g carne tocată vegană
-2 linguri de pastă de roșii
-950 ml  de roșii zdrobite
-950 ml  bulion de legume sau apă
-245 g lapte vegetal neândulcit (recomandăm laptele de ovăz extra cremos)
-1 ceapă
-3 caței de usturoi
-1 morcov mic
-1 tulpină de țelină
-13.5 g ulei de măsline
-2 g de busuioc uscat
-2 g semințe de fenicul zdrobite
-sare, boia piper și condiment după gust.

Mod de preparare:

Încălziți o tigaie adâncă, gătiți carnea tocată, ceapa tocată, usturoiul, morcovul și  țelina până se rumenesc și se sfărâmă, apoi puneți-le deoparte.  Adăugați ulei de măsline și fierbeți legumele tăiate cubulețe timp de 5-10 minute, până când sunt gătite.  Adăugați pasta de roșii, amestecați un minut, apoi adăugați apa sau pasta de legume, laptele vegetal, apa, ierburile și condimentele.  Ștergeți foile de lasagna în 2-3 bucăți, adăugați-le în oală și lăsați totul la fiert.  Se fierbe timp de 20 de minute, amestecând din când în când, sau până când pastele sunt fierte.
Poftă bună!

has been added to your cart:
Finalizează cumpărăturile