Ciorbӑ cu fasole neagrӑ şi orez brun

Ciorbӑ cu fasole neagrӑ şi orez brun


  • 0
  • septembrie 24, 2021
ProiectDescriere

Servire – 6 porții

Preparare – 30 minute

Gătire – 40 minute

Ingrediente:

1 linguriţӑ de ulei de mӑsline;

1 ceapӑ micӑ, tӑiatӑ cubuleţe;

1 ardei roşu mic, curӑţat şi tӑiat;

2 bucӑţi de ţelinӑ tӑiate cubuleţe;

400g roşii tӑiate mӑrunt;

2 bucӑţi de cimbru;

1 vârf de piper cayenne mӑcinat;

Jumӑtate de linguriţӑ de boia afumatӑ;

1 l de supӑ de legume;

Sare proaspӑt macinatӑ;

Piper negru;

375g fasole neagrӑ fiartӑ;

175g orez brun;

45g ceapӑ verde taiatӑ pentru ornament;

5g frunze de pӑtrunjel tӑiate;

 Mod de preparare:

  1. Într-o cratiţӑ mare se toarnӑ uleiul de mӑsline, se adaugӑ ceapa tӑiatӑ, se lasӑ 2 minute pânӑ aceasta devine moale şi transparentӑ. Apoi se adaugӑ ardeiul roşu şi ţelina şi se mai lasӑ încӑ 2 minute la foc mediu. Adӑugӑm usturoiul şi mai lӑsӑm totul la foc mediu pentru câteva minute.
  2. Se încorporeazӑ şi roşiile, cimbrul, piperul cayenne, boiaua afumatӑ,
has been added to your cart:
Finalizează cumpărăturile