O bunătate, brioșe sărate, delicioase și super ușor de pregătit . Minunate pentru cei mici dar și pentru cei mari . Pot fi consumate la prânz la birou sau ideale de dus la picnic
Ingrediente:
-150 g porumb
-150 g dovlecel
-100 g ardei roșu
-100 g ulei
-100 g morcov
-420 g făină
-300 g apă
-30 g drojdie
-15 g praf de copt
-piper, sare, busuioc, oregano după gust
-semințe de susan
Mod de preparare:
1. Dovlecelul și morcovul răzuite și ardeiul tăiat cubulețe se pun într-un bol.
2. Se adaugă făina, condimentele după gust, drojdia, praful de copt și se amestecă . Se adaugă apa, uleiul și se amestevcă.
3. Compoziția obținută se pune în forme de brioșe și se pune la cuptor pentru 30 de minute la 200 de grade.
Pofta buna !